Sovelluksemme sisältää useita vaihtoehtoja tietojen turvalliseen poistamiseen, joten poistettuja tiedostoja ei voida palauttaa. Löydät nämä vaihtoehdot Asetukset ovat seuraavalla välilehdellä:
Nimeä tiedosto uudelleen satunnaiseksi nimeksi Jos tämä on käytössä, poistetut tiedostot nimetään uudelleen satunnaiseen nimeen ennen pysyvää poistamista. Uusi satunnainen nimi on kuin "DABDSJWGWKDS" ilman laajennusta. Tämä lisää ylimääräistä suojaustasoa siltä varalta, että vakoiluohjelmat havaitsevat poistettujen tiedostojen nimet, se ei pysty ymmärtämään, mitä todellisuudessa poistettiin. Lisäksi, jos joku pystyy katsomaan poistettujen tiedostojen taulukkoa, hän näkee paljon väärennettyjä tietoja eikä pysty ymmärtämään mitä siellä oli edes tiedostonimien perusteella.
Palauta tiedostojen päivämäärät Jos tämä on käytössä, sovelluksemme muuttaa ennen poistamista poistetun tiedoston luonti-, muokkaus- ja äskettäisen käytön päivämäärät 1. tammikuuta 1970. Jos joku pystyy tarkastelemaan poistettujen tiedostojen taulukkoa, heillä kaikilla on sama päivämäärä ja aika, joten on mahdotonta ymmärtää, mikä niistä on tärkeä.
Kirjoita satunnaisia merkkejä satunnaisiin paikkoihin Ennen täydellistä päällekirjoitusta palautumisen estämiseksi sovelluksemme voi kirjoittaa satunnaisia merkkejä tiedoston satunnaisiin paikkoihin. Voit määrittää päällekirjoitettavien tietojen prosenttiosuuden, jos esimerkiksi poistetun tiedoston pituus on 100 tavua, 5% tarkoittaa, että 5 satunnaista tavua siitä korvataan. Tämä vaihtoehto on tärkeä joillekin kiintolevyille lisäsuojauskerroksena - se korruptoi tiedostojen sisällön ennen täydellistä korvaamista.
Ylikirjoitus yhteensä Jos tämä on käytössä, poistetut tiedostot (koko sisältö) korvataan satunnaisilla tiedoilla useita kertoja (voit asettaa passien määrän).
Suojausprotokolla Yritämme ottaa käyttöön useita standardeja ja protokollia turvalliseen poistamiseen (mahdollisimman paljon, koska monet niistä ovat vieraita ja huonosti dokumentoituja). Voit valita minkä tahansa, mutta kokemuksemme mukaan jopa täydellinen päällekirjoitus yleensä riittää.